Implementare Google consent mode v2 OpenCart

Confidentialitatea datelor a devenit un subiect fierbinte, iar companiile se straduiesc sa gaseasca un echilibru intre colectarea datelor esentiale si respectarea drepturilor de confidentialitate ale utilizatorilor.

Compatibilitate maxima

Modulul construit de noi este potrivit pentru orice versiune de Opencart.

Integrare rapida

Iti configuram modulul Google consent mode v2 Opencart in maxim 2 zile.

Suport

Iti oferim suport tehnic, asistență și sfaturi telefonic, whatsapp si email.

De ce Google consent mode v2 ?

Confidentialitatea datelor a devenit un subiect fierbinte, iar companiile se straduiesc sa gaseasca un echilibru intre colectarea datelor esentiale si respectarea drepturilor de confidentialitate ale utilizatorilor. Google, liderul incontestabil in domeniul tehnologiei si al publicitatii online, a facut un pas semnificativ inainte cu introducerea Google Consent Mode V2 la sfarsitul lunii noiembrie 2023. Aceasta versiune actualizata a modului de consimtamant original nu numai ca redefineste modul in care site-urile web comunica preferintele de consimtamant ale utilizatorilor catre tagurile de la Google, dar stabileste si un nou standard de conformitate care trebuie indeplinit pana in Martie 2024.

Ce Este Google Consent Mode V2?

Google Consent Mode V2 reprezinta o inovatie semnificativa in ecosistemul digital, marcand o evolutie cruciala a modului in care site-urile web gestioneaza consimtamantul utilizatorilor pentru colectarea datelor. Aceasta versiune avansata a fost conceputa pentru a raspunde nevoilor tot mai complexe de conformitate si confidentialitate in spatiul online, oferind o solutie robusta si flexibila pentru adaptarea comportamentului etichetelor si scripturilor Google in functie de preferintele de consimtamant exprimate de utilizatori.

Prin intermediul Google Consent Mode V2, site-urile web pot acum sa comunice eficient cu serviciile Google, asigurandu-se ca prelucrarea datelor utilizatorilor se face in deplina conformitate cu alegerile acestora. Acest lucru este deosebit de relevant in contextul reglementarilor stricte privind confidentialitatea, cum ar fi GDPR in Uniunea Europeana, oferind site-urilor web uneltele necesare pentru a naviga prin aceste cerinte fara a compromite calitatea datelor colectate pentru analiza si publicitate.

* Pentru instalarea modului avem nevoie de datele CPanel si acces in administrarea Opencart.
* Se aplica oricarei versiuni de OpenCart.