API Date Firme

API-ul Creativ Online iti pune la dispozitie informatii despre o firma furnizand CUI-ul acesteia si informatiile de autentificare. Api-ul este de tip REST, interogarea se poate face din diverse limbaje de programare sau librarii (Curl, PHP, Python, Ruby) cat si direct intr-un browser (HTTP).

Transferul de date prin API se efectueaza prin canale de date cu viteze foarte mari, astfel incat timpul de prelucrare / actualizare este mai mic de 1 secunda!

Cele mai utilizate sisteme API sunt cele de prelucrare a datelor de identificare a firmelor si care sunt introduse in aplicatiile locale ale firmelor – de ex in aplicatia de facturare!

Raspuns rapid

Timpul de prelucrare / actualizare este mai mic de 1 secunda!

Actualizat in permanenta

Baza de date este actualizata in permanenta astfel incat oferim informatii actuale.

Pret unic

Indiferent de numarul interogarilor avem un pret unic.

De ce API date firme ?

Pentru o colaborare eficientă, este esențial să dispunem de informații complete despre partenerii noștri de afaceri.

Facilitând validarea și autocompletarea datelor companiilor prin intermediul unei soluții API, simplificăm procesele atât pentru tine, cât și pentru clienții tăi.

Descoperă beneficiile pentru luarea deciziilor corecte și creșterea eficienței în afacerea ta.

PRET UNIC 100 LEI / luna

Iti oferim 14 zile timp de testare.

Exemplu de apelare

				
					<?php
$currentDomain = $_SERVER['HTTP_HOST'];
$ch = curl_init('https://example.com?apikey=APIKEY&&referer=' . $currentDomain . '&cui=48282178');
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);

$result = curl_exec($ch);

if (curl_errno($ch)) {
    echo 'Curl error: ' . curl_error($ch);
} else {
    // Decodează răspunsul JSON într-un array PHP asociativ
    $data = json_decode($result, true);
	echo json_encode($data, JSON_PRETTY_PRINT);
}
?>
				
			

Exemplu de raspuns

				
					{ "id": "1858690", "cui": "48282178", "denumire": "CREATIV ONLINE S.R.L.", "adresa": "JUD. TELEORMAN, OR\u015e. ZIMNICEA, STR. CUZA VOD\u0102, CAMERA 1, BL.11F, SC.A, ET.2", "nrRegCom": "J34\/401\/2023", "scpTVA": "Nu", "sdenumire_Strada": "Str. Cuza Vod\u0103", "snumar_Strada": "", "sdenumire_Localitate": "Or\u015f. Zimnicea", "sdenumire_Judet": "TELEORMAN" }
				
			

Descoperă avantajele unei soluții API , care furnizează informații cuprinzătoare despre firme, bazate pe introducerea codului fiscal. Acest serviciu reprezintă un instrument esențial pentru accesarea rapidă și eficientă a datelor fundamentale ale oricărei companii, eliminând barierele în procesul de verificare și validare a informațiilor.

Indiferent dacă explorezi potențiali parteneri de afaceri sau dorești să analizezi detaliile unei anumite firme, acest API oferă un canal direct către informații actualizate și precise. Simplifică-ți operațiunile, economisește timp și ia decizii informate în timp real, având la îndemână un instrument care aduce eficiență și exactitate în procesul tău de luare a deciziilor în lumea dinamică a afacerilor.